19-20-21
OCTOBER 2025

Papyrus Viscom prominently present at Sign2Com

News

Papyrus Viscom prominently present at Sign2Com

20/09/2023

At the Sign2Com from October 8 to 10 in Kortrijk Xpo, Papyrus will show a selection of its range with a number of novelties

Wij tonen onder meer de nieuwe Mutoh XpertJet 1462UF.
Deze 6-kleuren UV LED flatbed DTO printer (142 cm x 70 cm) kan rechtstreeks printen op voorwerpen met een dikte tot 150 mm en is voorzien van een magnetische vacuümtafel geschikt voor gewichten tot 50 kg/m2.  Deze printer is een uitbreiding op Mutoh’s successvolle gamma A3+ (XPJ-461UF) en A2+ (XPJ-661UF) printers.

Verder tonen wij in primeur de nieuwe Direct-To-Film oplossing van STS met de 24” XPD-724 DTF Printer (een samenwerking met Mutoh) in combinatie met de 24″ Automatische TPU Adhesive DTF Powder Shaker.

Nieuw bij Summa en ook te ontdekken op onze stand is de S Class 3 Roll Cutter.
De S Class 3 heeft t.o.v. de nochtans bekroonde en zeer succesvolle S Class 2 een heel aantal nieuwigheden. Zo is er onder meer een touch screen, nieuw type basket, dual head optie (TC model), creasing tools, verbeterde motion control, en nog veel meer…

Uit het Valiani gamma (part of Summa group) tonen we de Valiani Optima. Deze compacte maar veelzijdige vlakbed-plotter is de perfecte level-entry oplossing voor vlakbed snijtoepassingen en kan een opstap zijn naar onze bekroonde Summa F-serie met onder meer de Summa F-1612 die uiteraard ook niet op onze stand kan ontbreken.

Op onze stand zijn ook live applicatie demo’s bij te wonen van de nieuwe Hexis BODYFENCE Paint Protection Film. De nieuwste generatie BODYFENCE is self healing, self cleaning, ultra transparant en beschikbaar in onder meer BODYKIT pre-cut kits, BFWIDE extra brede formaten, matte en zwarte uitvoering.

Naast alle primeurs tonen wij ook de bekroonde Mutoh XpertJet Pro en Epson SureColor SC-S80600 eco-solvent printers in combinatie met onder meer de Avery MPI series.

Wij kijken er naar uit om u te verwelkomen op onze stand waar u kennis maken met onze producten en met ons team bij een hapje en een drankje.

This website uses cookies to give you a better experience while visiting this site. Learn more about cookies.